Chauffeur/machinist hoogwerker (fulltime) 
Zoek je het graag hogerop? Dan ben jij degene die wij zoeken. Wij zijn een klein bedrijf actief in de verhuur van hoogwerkers, inclusief en exclusief bediening. Onze kernwaarden zijn dat wij service- en klantgericht zijn. 
Wij zijn op zoek naar een spontane, enthousiaste medewerker die de functie van chauffeur/machinist hoogwerker (fulltime) in kan vullen. Werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van diverse werkzaamheden op (grote) hoogte, waaronder:

  • Snoeiwerkzaamheden
  • Montagewerkzaamheden
  • Schilderwerken
  • Glas-en gevelreiniging
  • Uitvoeren van Verkeersmaatregelen

Wat wij vragen 
Je primaire taak is het bedienen van onze machines. Teneinde dat op een correcte manier te doen ben je in het bezit van rijbewijs B en C, alsmede het Hoogwerkermachinist Certificaat 1B. Je wordt verder door ons opgeleid in specifieke machinekennis. Je hebt technische kennis en je bent gemotiveerd om nieuwe kennis op te doen. Tijdens jouw werk heb je veel contact met klanten en werk je gedeeltelijk op hoogte. Je hebt ervaring met klantcontact, je bent flexibel (we hebben regelmatig te maken met onregelmatige werktijden) en uiteraard heb je geen hoogtevrees. Vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je naast het bedienen van onze machines ook altijd bereid een hand hulp toe te steken. 

Veiligheid staat hoog in het vaandel. Je hebt het VCA-vol certificaat in bezit, bent bekend met veiligheidseisen en uiteraard bereid deze strenge eisen te volgen.

Wat wij bieden
Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Naast onze interne instructie bieden wij je ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en het behalen van certificaten. Kortom, ben je op zoek naar een veelzijdige baan met een passend salaris neem dan contact met Claudia Alberts op. Dat kan via e-mail of telefonisch op 06 - 55334365.